Categorii

Placă de dezvoltare ISL29112

ISL29112 este un senzor optic de siliciu, cu tensiune redusă, ușor la tensiune, care combină o matrice fotodiodă, un amplificator de curent neliniar și un amplificator de operare de micropower pe un singur CI monolitic.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
415,69 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2616
Adaugă la favorite0
Descriere
ISL29112 este un senzor optic de siliciu, cu tensiune redusă, ușor la tensiune, care combină o matrice fotodiodă, un amplificator de curent neliniar și un amplificator de operare de micropower pe un singur CI monolitic. Similar cu ochiul uman, matricea fotodiodelor are sensibilitatea maximă la 550 nm și se întinde pe lungimea de undă de la 400 nm la 600 nm, respingând lumina UV și IR. Intervalul de luminanță de intrare este de la 0,01 lux la 100 lux.
 
:
Senzor
:
Intersil
:
ISL29112
:
Senzor de lumină ambientală
Detalii produs
CL2616

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare