Categorii

Placă de dezvoltare PGA309 Balsam

PGA309EVM-USB este o placă de dezvoltare fiind o platformă de testare pentru senzorul programabil PGA309, care are benzi terminale pentru conexiuni externe, mai multe jumpers pentru configurarea dispozitivului și circuite de asistență. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.687,60 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-08-20
Cod produs:
CL2512
Adaugă la favorite0
Descriere
PGA309EVM-USB este o placă de dezvoltare fiind o platformă de testare pentru senzorul programabil PGA309, care are benzi terminale pentru conexiuni externe, mai multe jumpers pentru configurarea dispozitivului și circuite de asistență. Panoul de testare PGA309 poate fi utilizat pentru a testa complet designul înainte de a-l prototipiza. Platforma USB DAQ conține un microcontroller 8052 cu interfață USB încorporată. Microcontrolerul generează semnalele cu un singur fir necesare pentru a comunica cu PGA309. Platforma USB DAQ conține, de asemenea, un regulator liniar programabil 3V / 5V, un comutator pentru controlul puterii, I / O digitale de uz general, ieșiri DAC și intrări A / D. Software-ul este un software grafic bazat pe Windows care permite utilizatorului să comunice cu PGA309 și să-l configureze. Oferă o diagramă bloc și descrierea bazată pe registru a dispozitivului
  • PGA309 Test Board conține PGA309, benzi terminale, mai multe jumpers și circuite de sprijin
  • Platforma USB DAQ conține un microcontroller 8052 cu interfață USB încorporată
  • Hardware flexibil permite testarea completă a prototipului
  • Hardware-ul EVM generează și măsoară toate semnalele necesare
  • Este oferit software pentru calibrarea automată a senzorului
  • Conexiuni pentru senzor extern furnizate
  • Un emulator de senzori încorporat permite utilizatorului să calibreze folosind un senzor emulat

Cuprins

Placă de testare PGA309, placă platformă USB DAQ, cablu USB, unitate de alimentare cu perete de 6 V, CD-ROM care conține ghidul acestui utilizator și software-ul produsului

Avertismente

ESD Sensitive
:
Amplificator
:
Texas Instruments
:
PGA309
:
Amplificatoare de condiționare a semnalului
:
CD, cablu USB, alimentare
Detalii produs
CL2512

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare