Categorii

Placă de dezvoltare SensorXplorer

SensorXplorerTM este un kit demonstrativ conceput pentru a ajuta la evaluarea senzorilor digitali Vishay, aceste placi, împreună cu modulele software respective, pot fi folosite pentru a demonstra și testa funcționalitățile fiecărui senzor, permițând utilizatorului să înțeleagă rapid modul în care diverse setări afectează rezultatele senzorului. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
274,39 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2160
Adaugă la favorite0
Descriere
SensorXplorerTM este un kit demonstrativ conceput pentru a ajuta la evaluarea senzorilor digitali Vishay, aceste placi, împreună cu modulele software respective, pot fi folosite pentru a demonstra și testa funcționalitățile fiecărui senzor, permițând utilizatorului să înțeleagă rapid modul în care diverse setări afectează rezultatele senzorului. Placa SensorXplorer include un cip de interfață USB la I2C, un regulator de 3,3 V, mai multe leduri de indicație, precum și mai multe GPIO-uri pentru a controla funcționalitatea fiecărei placi și pentru a permite citirea și afișarea datelor pe un PC.
  • Placa SensorXplorer și cablul micro-USB aplicabil următoarelor produse:
  • VCNL4020; VEML6030; VCNL4040; VEML6040; VEML6070; VEML6075; VCNL4020C; VCNL4200; VCNL4035X01
  • Resurse aditionale:
  • Biblioteca VCNL4020 C ++; Instrumentul estimativ curent; Ghid de instalare SensorXplorer

Aplicații

Teledetecție și contorizare

:
Senzor
:
FTDI
:
FT260
:
USB la I2C
:
Placă demonstrativă SensorXplorer FT260, cablu micro USB
Detalii produs
CL2160

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare