Categorii

Sursă de alimentare programabilă AIM-TTI PL303QMD

Sursă de alimentare AIM-TTI PL303QMD este o sursă de alimentare cu ieșire dublă, cu aceeași densitate de putere ridicată ca și modelele de ieșire unică.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
4.512,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL602
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursă de alimentare AIM-TTI PL303QMD este o sursă de alimentare cu ieșire dublă, cu aceeași densitate de putere ridicată ca și modelele de ieșire unică. Are patru moduri de funcționare:

Independent: cele două ieșiri sunt complet independente și izolate electric una de cealaltă.

Urmărirea izolată: Cele două ieșiri rămân izolate electric, dar controlul de tensiune al ieșirii Master stabilește o tensiune identică pe ieșirea Slave. Trasarea izolată permite utilizatorului să creeze două șine de polaritate și să le facă referire la motive diferite, dacă este necesar, oferind o flexibilitate maximă.

Trasarea rapoartelor izolate: Ca mai sus, tensiunea Slave poate fi setată la orice procent din tensiunea Master și va păstra acel raport procentual pe măsură ce variază tensiunea Master.

Modul Paralel: Toată puterea (până la 180 de wați) este direcționată spre ieșirea Master, care poate furniza până la 6 amperi. Ieșirea Slave este oprită și contoarele sale sunt blocate. În modul paralel, unitatea devine o singură sursă de alimentare de 180 W, iar contorul curent funcționează la 6 amperi.

Controlul simultan al ambelor ieșiri: Butoanele Both-On / Both-Off sunt în plus față de comutatoarele individuale pentru fiecare ieșire și permit ca ambele ieșiri să fie pornite sau dezactivate sincron, printr-o singură apăsare a butonului. Comutarea sincronă a ieșirilor are o importanță crescândă pentru circuitele care pot fi deteriorate dacă o șină de tensiune este prezentă fără cealaltă.

În ciuda dimensiunilor reduse și a reglării liniare, seria AIM-TTI PL303QMD generează o căldură relativ redusă prin utilizarea unui preregulator controlat în fază avansată. îi conferă o eficiență energetică semnificativ mai mare decât modelele convenționale liniar reglementate, în special atunci când furnizează tensiuni mai mici. Radiatorul intern utilizează răcire prin convecție asistată de ventilator pentru a elimina căldura cu un zgomot minim al ventilatorului.

Caracteristici tehnice:

 • Intervalul de tensiune / curent: 0V - 30V / 1mA - 3000mA; 0V - 30V / 0,1mA - 500mA (fiecare ieșire de 30V); 0V - 30V / 2mA - 6000mA; 0V - 30V / 0,2mA - 1000mA (modul paralel).
 • Setarea tensiunii: prin comenzi grosiere și fine.
 • Setarea curentă: prin control unic logaritmic.
 • Selecție de configurare: Modul de urmărire independentă, modul paralel, urmărire izolată și rate izolate prin comutatorul rotativ al panoului frontal.
 • Protecție: protecție la scurtcircuit, împotriva polarității inverse
 • Alimentare 230VAC 50 / 60Hz
 • Rezoluția tensiunii de ieșire: 0.01V
 • Rezoluția curentului de ieșire 0.001A
 • Reglarea tensiunii ≤0,01% + 2mV
 • Voltajul și zgomotul ≤0,4mVrms
 • Dimensiune: 210mm x 130mm x 315mm
 • Greutate: 8.5kg

Detalii produs
CL602

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare