Sursă de alimentare programabilă cu control digital Tenma 72-2685, 0-30V 0-3A

Sursa de alimentare Tenma are un afișaj de 4 cifre cu un nivel redus de zgomot, ventilator de răcire controlat de temperatura radiatorului și o tensiune constantă. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
493,49 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL594
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursa de alimentare Tenma are un afișaj de 4 cifre cu un nivel redus de zgomot, ventilator de răcire controlat de temperatura radiatorului și o tensiune constantă. Aceasta sursă de alimentare vine cu o mulțime de funcții: Control digital al panoului, calibrare software, protecție la supracurent, 2 moduri de ajustare a tensiunii și intensității curentului, funcție de blocare prin buton.

Există două moduri de reglare pentru nivelurile de tensiune și curent - Modul 1 și Modul 2.

Modul 1(reglare fină): Reglarea tensiunii: Apăsați comanda de reglare a tensiunii, unul dintre indicatoarele de tensiune se va aprinde, tensiunea de ieșire se poate modifica prin reglarea comenzii. Apăsarea comenzii de tensiune din nou modifică cifra pentru reglare fină.

Modul 2(ajustare grosieră): Rotiți butoanele pentru a regla valorile tensiunii și curentului. Rezoluția prestabilită a setărilor inițiale de tensiune este de 1 V, în timp ce intensitatea curentului este de 100 mA. Rezoluția de reglare a tensiunii și a curentului poate fi modificată prin apăsarea comenzilor.

Funcție blocare: Apăsați și țineți apăsat butonul de control tensiune timp de trei secunde pentru a bloca panoul frontal, apoi apăsați din nou și țineți apăsat același buton timp de 3 secunde pentru a debloca.

Acest dispozitiv poate fi utilizat de către copiii în vârstă de peste 8 ani, inclusiv, cât și de persoanele care au capacități fizice, senzoriale sau mentale reduse sau de către cele care nu posedă experiența și cunoștințele necesare, dacă au fost instruiți cu privire la utilizarea dispozitivului într-un mod sigur și înțeleg riscurile implicate.

 

Caracteristici tehnice:

 • Tensiune Curent:  0-30V 0-3A
 • Reglare sarcină: ≤0,01%+2 mV ≤0,1%+5 mA
 • Reglare linie: ≤0,01%+3 mV ≤0,1%+3 mA
 • Configurare rezoluție: 10 mV 1 mA
 • Precizie de configurare (-5°C la 25°C): ≤0,5%+20 mV ≤0,5%+5 mA
 • Ondulație (20-20 m): ≤1 mVrms ≤3 mArms
 • Coeficient de temperatură: ≤150 ppm ≤150 ppm
 • Rezoluție citită înapoi: 10 mV 1 mA
 • Coeficient de temperatură citire înapoi:≤150 ppm ≤150 ppm
 • Greutate: 4 Kg
 • Dimensiune: 110mm x 156mm x 260mm
Detalii produs
CL594

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare