Categorii

Sursă alimentare de laborator Elektro-Automatik EA-PSI 9080-120 2U 0-80V 0-120A 3000W

Sursă alimentare de laborator EA Elektro-Automatik EA-PSI 9080-120 2U este ușor de programat, care oferă un concept de manipulare prietenos și ușor de utilizat, împreună cu un set remarcabil de caracteristici standard, ceea ce îl face remarcabil de ușor de utilizat.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
37.388,37 RON (inclusiv TVA) 41.470,07 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 31.03.2024
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2024-08-02
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL607
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursă alimentare de laborator EA Elektro-Automatik EA-PSI 9080-120 2U este ușor de programat, care oferă un concept de manipulare prietenos și ușor de utilizat, împreună cu un set remarcabil de caracteristici standard, ceea ce îl face remarcabil de ușor de utilizat. Acest model este echipat cu o ieșire flexibilă automată, care asigură o tensiune de ieșire mai mare la un curent de ieșire mai scăzut sau un curent de ieșire mai mare la o tensiune de ieșire mai mică, limitată întotdeauna la puterea nominală maximă de ieșire. Valoarea setată de putere este reglabilă cu acest model. Prin urmare, o gamă largă de aplicații pot fi acoperite de utilizarea unei singure unități. Există un terminal de interfață analogică izolat galvanic, amplasat pe spatele acestui dispozitiv. Oferă intrări analogice pentru a seta tensiunea, curentul și puterea de la 0 la 100% prin tensiuni de comandă de la 0 la 10 V sau de la 0 la 5 V.

Pentru protecția echipamentului conectat, este posibil să se stabilească un prag de protecție împotriva supratensiunii (OVP), precum și unul pentru suprasarcină (OCP) și supraîncărcare (OPP). Odată ce unul dintre aceste praguri este atins din orice motiv, ieșirea DC va fi oprită imediat și pe ecran va fi generat un semnal de stare. Mai există o protecție la supratemperatură, care va opri ieșirea DC dacă dispozitivul se supraîncălzește.

Intrarea standard a senzorului poate fi conectată direct la sarcină pentru a compensa căderile de tensiune de-a lungul cablurilor de alimentare, până la un anumit nivel. Odată ce intrarea de detectare este conectată la sarcină, sursa de alimentare va regla automat tensiunea de ieșire pentru a asigura că tensiunea exactă necesară este disponibilă la sarcină.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune nominală de la 0 la 80V
  • Curent de ieșire de 120A
  • Putere de ieșire de 3000W
  • Eficiență ridicată de până la 93%
  • Stadiu de ieșire flexibil, cu putere controlată
  • Diverse protecții pentru circuite (OVP, OCP, OPP, OTP)
  • Panou tactil intuitiv cu afișaj pentru valori, stare și notificări
  • Generator de funcții integrat
  • Matrice imagistica fotovoltaică
  • Simularea și reglarea rezistenței interne
  • Ventilatoare pentru răcire
  • Port USB integrat
  • EMC în conformitate cu EN 55022 Clasa B
  • Limba de comandă SCPI este acceptată


Detalii produs
CL607

Fișă produs

Tip accesoriu
Aparat de masura

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare