Categorii

Sursă de alimentare dublă programabilă Tenma 72-10500, 0-30V 0-3A

Sursa de alimentare Tenma are un zgomot redus, deoarece ventilatoarele de răcire sunt controlate de temperatura radiatorului. Funcționarea permanentă a tensiunii/curentului. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.185,43 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL597
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursa de alimentare Tenma are un zgomot redus, deoarece ventilatoarele de răcire sunt controlate de temperatura radiatorului. Funcționarea permanentă a tensiunii/curentului. Funcții specifice modelului Tenma 72-10500: Comandă de pornire/oprire a ieșirii, Control digital al panoului, 5 seturi duble de configurare salvare/rechemare a panoului,Reglarea fină/grosieră a tensiunii/curentului, Calibrare software, Ieșire semnal sonor, Funcție de blocare cu cheie, Protecție, Protecție la suprasarcină, Protecție împotriva polarității inverse și Protecție la scurtcircuit.

OVP este indicatorul protecției la supratensiune. Când este activată funcția de supratensiune, indicatorul „ OVP” luminează. Când tensiunea de ieșire este mai mare decât valoarea de configurare a protecției, din cauza unor condiții neașteptate, ieșirea se întrerupe și indicatorul OVP luminează intermitent. Apăsați din nou tasta OVP și sursa de alimentare se va recupera.

Acest dispozitiv poate fi utilizat de către copiii în vârstă de peste 8 ani, inclusiv, cât și de persoanele care au capacități fizice, senzoriale sau mentale reduse sau de către cele care nu posedă experiența și cunoștințele necesare, dacă au fost instruiți cu privire la utilizarea dispozitivului într-un mod sigur și înțeleg riscurile implicate.

 

Caracteristici tehnice:

 • Tensiune-Curent Interval: 0-30 V 0-3 A
 • Reglare sarcină: ≤0,01%+3 mV ≤0,1%+5 mA
 • Reglarea de linie: ≤0,01%+3 mV ≤0,1%+3 mA
 • Configurare rezoluție: 10 mV 1 mA
 • Precizie de configurare (25°C la -5°C): ≤0,5%+20 mV ≤0,5%+5 mA
 • Ondulație (20-20 m): ≤1 mVrms ≤3 mArms
 • Coeficient de temperatură: ≤150 ppm ≤150 ppm
 • Precizie citire înapoi: 10 mV 1 mA
 • Coeficient de temperatură citire înapoi: ≤150 ppm ≤150 ppm
 • Dimensiune: 220mm x 156mm x 260mm
 • Greutate: 6,5 kg
Detalii produs
CL597

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare