Categorii

Sursă de alimentare programabilă AIM-TTI INSTRUMENTS PLH250-P

Sursă de alimentare programabilă AIM-TTI INSTRUMENTS PLH250-P păstrează formatul ultra compact, densitatea mare a energiei și comenzile inteligente analogice ale seriei PL. Oferă tensiuni de până la 250V. Pe măsură ce tehnologia sa schimbat, multe produse s-au mutat de la controalele analogice la cele digitale. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
4.327,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL601
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursă de alimentare programabilă AIM-TTI INSTRUMENTS PLH250-P păstrează formatul ultra compact, densitatea mare a energiei și comenzile inteligente analogice ale seriei PL. Oferă tensiuni de până la 250V. Pe măsură ce tehnologia sa schimbat, multe produse s-au mutat de la controalele analogice la cele digitale. Deși controalele digitale se potrivesc mai multor instrumente, ele nu se potrivesc în mod necesar unei surse de alimentare. Studiile efectuate de clienți arată că mulți utilizatori preferă viteza și simplitatea comenzilor analogice convenționale pentru setarea tensiunii și curentului. Controalele digitale pot oferi o precizie mai mare, dar adesea în detrimentul ușurinței de utilizare. PLH250-P încorporează S-Lock. O apăsare a butonului "Lock" transferă controlul tensiunii și curentului de la comenzile analogice la circuitele digitale interne. Aceasta nu oferă doar o securitate completă, ci și o stabilitate excepțională la fiecare setare, controlată de un DAC de calitate a instrumentației.

Pentru a răspunde diferitelor nevoi, se oferă o gamă largă de interfețe. RS-232, USB și LAN cu suport LXI sunt furnizate ca standard. Fiecare dintre interfețele cu magistrală digitală asigură controlul deplin al tensiunii, curentului și a ieșirii on/off, plus și read-back de tensiune, curent și stare.

O interfață RS-232 / RS-423 este prevăzută pentru utilizarea cu sistemele vechi. Acest tip de interfață serială rămâne în uz comun și este perfect satisfăcător pentru controlul surselor de alimentare, deoarece viteza datelor nu este o problemă.

USB oferă un mijloc simplu și convenabil de conectare la un PC și este deosebit de potrivit pentru utilizarea sistemelor mici. Este furnizat un driver USB care acceptă Windows 2000, XP, Vista și Windows 7 (inclusiv versiuni pe 64 de biți).

Interfața LAN utilizează o conexiune hardware standard Ethernet 10/100 Ethernet cu protocol ICMP și TCP / IP pentru conectarea la o rețea locală sau o conexiune directă la un singur PC. Această interfață suportă LXI și este cea mai potrivită pentru o utilizare mai mare a sistemului datorită naturii sale scalabile.

PLH-P include controlul analogic izolat. Sunt de asemenea integrate ieșiri de control analogice (neizolate) pentru a permite conectarea paralelă ușoară a unităților multiple într-o configurație master-slave. Terminalele pentru controlul on / off de la distanță sunt, de asemenea, furnizate.

Manual de utilizare

Caracteristici tehnice:

 • Interval tensiune / curent: 0 la 250V, 0 la 375mA
 • Interfață RS-232: Conector D standard de 9 pini.
 • Interfață USB: Conexiune hardware USB standard. Funcționează ca un port virtual COM
 • Interfață Ethernet: Conectare hardware standard 10/100 bază-T. Protocolul ICMP și TCP / IP pentru conectarea la rețeaua locală sau conectarea directă la un singur PC
 • Tensiunea de reglare 0.05% + 50mV
 • Setarea curentului de rezoluție 0.1mA (0,01mA pe gama de 75mA)
 • Rezoluția de stabilire a tensiunii: 10mV
 • Setarea presiunii exacte ± (0,3% + 0,1mA); ± (0,3% + 0,01mA) pe domeniul 75mA
 • Întârzierea comenzii: <80ms
 • Timp de tensiune: <45ms * la 1%
 • Timp de funcționare a tensiunii: <20ms * până la 1% (sarcină maximă); <150ms * la 1% (fără încărcătură)
 • Setarea tensiunii de intrare: de la 0V la 10V setează între 0 și 100% din puterea nominală. Scalare alternativă de la 0V la 5V.
 • Setarea curentului de intrare: de la 0V la 10V setează între 0 și 100% din puterea nominală. Scalare alternativă de la 0V la 5V.
 • Tensiunea de ieșire: între 0 și 100% din tensiunea nominală de ieșire generează 0V până la 5V
 • Curentul de ieșire: între 0 și 100% din curentul de ieșire nominală generează 0V până la 5V
 • Setarea tensiunii de intrare: ± (0,3% + 100mV); Impedanță de intrare = 10 kOhm
 • Setarea curentului de intrare: ± (0,5% + 0,5mA); Impedanță de intrare = 10k Ohm
 • Tensiunea de ieșire ± (0,3% + 100mV); Impedanță de ieșire = 125 Ohm
 • Curentul de ieșire: ± (0,5% + 0,5 mA); ± (0,5% + 0,5 mA) pe domeniul de 500 mA; Impedanță de ieșire = 125 Ohm
 • Interval de funcționare: +5°C până la + 40°C
 • Diametru: 107mm x 131mm x 315mm
 • Greutate: 4.55kg
Detalii produs
CL601

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare