Categorii

Sursă de alimentare programabilă cu 3 ieșiri KEYSIGHT E36312A 0V-6V, 0A-5A

Modelul E36312A este o sursă de alimentare programabilă cu 3 ieșiri la un pret accesibil. Acest model de 80 W oferă un set complet de funcții. Canalele 2 și 3 sunt canale independente izolate electric.

a
Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
7.884,34 RON (inclusiv TVA) 8.665,58 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile. Preț promoțional: 02.12.2021 - 31.12.2021
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2022-03-06
Cod produs:
CL604
Adaugă la favorite0
Descriere

Modelul E36312A este o sursă de alimentare programabilă cu 3 ieșiri la un pret accesibil. Acest model de 80 W oferă un set complet de funcții. Canalele 2 și 3 sunt canale independente izolate electric. Unele dintre caracteristicile cheie includ; USB, LAN și interfață GPIB opțională, senzor de 2 sau 4 fire, înregistrare de date, secvențiere de ieșire, modul listă și paralel / serial auto. La un nivel de zgomot tipic mai mic de 26 dBA în condiții de încărcare fără încărcătură și mai mic de 50 dBA în condiții de încărcare completă, vă permite să lucrați într-un mediu liniștit și neperturbat.

Modelul E36312A de la KEYSIGHT TECHNOLOGIES  suportă operarea prin intermediul limbajului de programare SCPI, driverului IVI, browserului Web sau BenchVue.

Precizia programării tensiunii / curentului și a capacității de citire oferă un control excelent asupra sursei de alimentare și măsurării puterii. Seria E36312A poate menține o ieșire constantă atunci când apar linii de alimentare și schimbări de sarcină, oferindu-vă mai multă liniște. Capacitatea încorporată de măsurare a curentului redus (<20mA) reduce necesitatea unui multimetru extern și simplifică configurarea.

Pentru a îmbunătăți în continuare reglarea tensiunii și precizia măsurării ieșirilor DC, modelul E36312A oferă capabilitatea de detectare cu 4 fire, numite și teledetecție, pe fiecare dintre terminalele din spate. Detectarea la distanță permite modulului de ieșire să monitorizeze și să regleze tensiunea de ieșire direct la bornele de intrare DUT în locul terminalelor de ieșire ale sursei de alimentare. Patru detectări prin cablu sunt deosebit de utile pentru compensarea căderilor de tensiune ale cablurilor de alimentare atunci când se utilizează curenții de ieșire mai mari generați de E36313A.

Toate cele trei ieșiri din seria E36300 pot fi pornite și oprite independent, astfel încât, în esență, obțineți trei surse de alimentare într-un singur instrument, ceea ce economisește costurile pentru întreținere. De asemenea, economisiți spațiu pe birou, deoarece puteți activa mai multe circuite analogice / digitale sau dispozitive cu un singur instrument.

Ecranul color de 4,3 inci LCD prezintă tensiunea și curentul celor trei canale cu vederi diferite. Codarea culorilor a butoanelor, a afișajului și a posturilor de legare contribuie la evitarea erorilor de configurare și conectare. Două butoane individuale pentru tensiune și curent cu comandă rotativă a codificatorului pentru reglare precisă și tastatură permite ajustări rapide și configurații în mai puțin timp

E36312 înregistrează simultan date pe toate cele trei ieșiri DC, atât măsurători de tensiune cât și curent, distanțate de o perioadă de eșantionare programabilă, la afișajul color mare și la un fișier. Exportați afișarea înregistratorului de date în formate de fișiere PNG, BMP sau exportați datele ștampilate ca fișier CSV pentru rapoarte și documentație.

Caracteristici tehnice:

 • Puterea de ieșire: 80W
 • Tensiunea / Curentul de ieșire DC: 0 - 6V 0 - 5 A, 0 - 1 A 0 - 25V, 0 - 1 A 0 - 25V
 • Mod de tensiune în serie: 50V
 • Modul curent paralel: 2A
 • Reglarea liniei: < 0.01% +1 mV, < 0.01% +250 uA
 • Viteza de ieșire și zgomot (20 Hz până la 20 MHz): < 350 uVrms/2 mVpp
 • Conectivitate: USB/LAN Opt-GPIB
 • Timp de procesare a comenzii: < 10 ms
 • Timpul de activare (timpul mediu pentru ca ieșirea să înceapă să scadă după apariția condiției OVP sau OCP):  < 5 ms(OVP), < 5 ms(OCP)
 • Precizia programării ± (% din ieșire + offset): tensiune 0.03% + 2 mV, 0.03% + 5 mV, 0.03% + 5 mV, curent 0.04% + 3 mA, 0.04% + 2 mA, 0.04% + 2 mA
 • Dimensiune: 145mm x 216mm x 367mm
 • Greutate: 8.3kg
 • Temperatură de operare: 0 la 40°C

Detalii produs
CL604

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare