Categorii

Sursă de alimentare programabila CPX200DP ATMI-TTI 0V-60V, 0A-10A

CPX200DP este cea mai recentă variantă a seriei CPX și înlocuiește cu succes varianta precedentă CPX200. TTi PowerFlex al seriei CPX permite generarea de curenți mai mari la tensiuni mai mic.
Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6.669,95 RON (inclusiv TVA) 7.336,95 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile. Preț promoțional: 02.12.2021 - 31.12.2021
Cod produs:
CL603
Adaugă la favorite0
Descriere

CPX200DP este cea mai recentă variantă a seriei CPX și înlocuiește cu succes varianta precedentă CPX200. TTi PowerFlex al seriei CPX permite generarea de curenți mai mari la tensiuni mai mic. Fiecare ieșire poate furniza un curent considerabil mai mare decât un alimentator convențional de aceeași tensiune și putere maximă.

Controale analogice cu stabilitate digitală: Pe măsură ce tehnologia sa schimbat, multe produse s-au mutat de la controale analogice la cele digitale. Deși controalele digitale se potrivesc mai multor instrumente, ele nu se potrivesc în mod necesar unei surse de alimentare. Studiile arată că mulți utilizatori preferă viteza și simplitatea comenzilor analogice convenționale pentru setarea tensiunii și curentului. Controalele digitale pot oferi o precizie mai mare, dar adesea în detrimentul ușurinței de utilizare. În acest sens, CPX400DP păstrează adevăratele controale analogice.

Funcția S-Lock: O apăsare a butonului ”Lock” transferă controlul tensiunii și curentului de la comenzile analogice la circuitele digitale interne. Aceasta oferă nu doar o securitate completă, ci și o stabilitate excepțională, precum și fiecare setare controlată de un DAC de calitate a instrumentației.

Controlul simultan al ambelor ieșiri: Butoanele Both-On / Both-Off sunt în plus față de comutatoarele individuale pentru fiecare ieșire și permit ca ambele ieșiri să fie pornite sau dezactivate sincron, printr-o singură apăsare a butonului. Comutarea sincronă a ieșirilor are o importanță crescândă pentru circuitele care pot fi deteriorate dacă o șină de tensiune este prezentă fără cealaltă.

O interfață RS-232 / RS-423 este prevăzută pentru utilizarea cu sistemele vechi. Acest tip de interfață serială rămâne în uz comun și este perfect satisfăcător pentru controlul surselor de alimentare, deoarece viteza datelor nu este o problemă.

USB oferă un mijloc simplu și convenabil de conectare la un PC și este deosebit de potrivit pentru utilizarea sistemelor mici. Este furnizat un driver USB care acceptă Windows 2000, XP, Vista și Windows 7 (inclusiv versiuni pe 64 de biți).

Interfața LAN utilizează o conexiune hardware standard Ethernet 10/100 Ethernet cu protocol ICMP și TCP / IP pentru conectarea la o rețea locală sau o conexiune directă la un singur PC. Această interfață suportă LXI și este cea mai potrivită pentru o utilizare mai mare a sistemului datorită naturii sale scalabile.

GPIB  Interfața este conformă cu IEEE-488.1 și IEEE-488.2.

 

Caracteristici tehnice:

 • Numărul de ieșiri: 2
 • Tensiune alimentare 110 - 240V
 • Tensiunea de ieșire 0 - 60V
 • Curentul de ieșire 0-10A
 • Temperatura maximă + 40 °C
 • Temperatura minimă + 5 ° C
 • Conector de intrare IEC 320
 • Tip Analogic
 • Interfețe: RS-232, USB, GPIB (IEEE-488), Ethernet , LXI Compliance
 • Rezoluția tensiunii / Precizie: 1mV / ± (0,05% + 10mV)
 • Rezoluția curentului / Precizie: 1mA / ± (0,3% + 5mA)
 • Tip de afișare: contoare cu 4 cifre, LED 10 mm.
 • Tensiune de măsurare: 10mV / ± 0,1% din citirea ± 2 cifre
 • Contor de curent: 10mA / ± 0,3% din citirea ± 20mA
 • Dimensiune: 210mm x 130mm x 377mm
 • Greutate 5.0kg
Detalii produs
CL603

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare