Categorii

Placă de dezvoltare MCP1630DM-LED2

MCP1630DM-LED2 este o placă de demonstrare a driverului cu LED-uri cu modul de impuls MCP1630, care este un convertor de pas continuu, modul de comutare, convertor de curent continuu la curent continuu, utilizat pentru aplicațiile cu LED-uri.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
370,57 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2704
Adaugă la favorite0
Descriere
MCP1630DM-LED2 este o placă de demonstrare a driverului cu LED-uri cu modul de impuls MCP1630, care este un convertor de pas continuu, modul de comutare, convertor de curent continuu la curent continuu, utilizat pentru aplicațiile cu LED-uri. Placa demo oferă o sursă de curent constant de 350mA sau 700mA cu o selecție de jumper. Alți curenți de ieșire pot fi obținuți cu mici modificări ale plăcii. Placa de demonstrare a driverului cu LED-uri cu modul de impuls MCP1630 utilizează modulator de lățime a impulsului de mare viteză MCP1630V. Dispozitivul MCP1630V cu 8 pini conține componente analogice necesare pentru o buclă de control a modului de comutare analog, inclusiv un amplificator de eroare, un comparator PWM și un pin de driver cu curent ridicat. Frecvența de comutare și ciclul maxim de funcționare pentru MCP1630V sunt determinate de o sursă de ceas externă. Un microcontroller PIC12F683 cu 8 pini este utilizat pentru a furniza un ceas de comutare de 500 KHz pentru MCP1630. În plus, firmware-ul PIC12F683 supraveghează tensiunea de ieșire a circuitului și poate opri LED-urile atunci când este atașat un potențiometru.
  • Dimensiune compactă cu putere mare de ieșire
  • Eficiență ridicată pe întregul interval de tensiune de intrare de funcționare
  • Curent de ieșire selectabil 350mA sau 700mA
  • 30W putere maximă de ieșire
  • Control opțional de întunecare a software-ului
  • Este furnizat codul sursă programat din fabrică
  • Frecvența de comutare, ciclul maxim de funcționare și tensiunea de referință MCP1630 pot fi modificate în firmware
  • Funcții suplimentare de aplicație pot fi furnizate în firmware

Aplicații

Gestionarea energiei, proiectare și dezvoltare încorporată, iluminare cu LED

Cuprins

Placă demonstrativă pentru driver LED cu modul Boost MCP1630, PCB care conține o serie de leduri, produse analogice și interfață CD-uri de demonstrație CD ROM

:
Boost (Step Up)
:
1Outputs
:
700mA
:
9V
:
16V
:
MCP1630
:
PWM
:
Placă, Ghidul utilizatorilor
Detalii produs
CL2704

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare