Categorii

Placă de dezvoltare SensL ArrayJ-300xx (SiPM)

ON Semiconductori Senzorii fotomultiplicatori cu silicon (SiPM) oferă un câștig mare, PDE excelent și o sincronizare rapidă, împreună cu avantajele practice asociate tehnologiei în stare solidă.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3.521,34 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-09-03
Cod produs:
CL2618
Adaugă la favorite1
Descriere
ON Semiconductori Senzorii fotomultiplicatori cu silicon (SiPM) oferă un câștig mare, PDE excelent și o sincronizare rapidă, împreună cu avantajele practice asociate tehnologiei în stare solidă. Fiecare serie SiPM combină eficiența ridicată a detectării fotonilor (PDE) cu o rată scăzută a numărului de întuneric și alte caracteristici diferite, care sunt potrivite pentru aplicații specifice.

Aplicații

Medical, Wearables, Cercetare și dezvoltare, Biomedicale

:
Senzor
:
Pe Semiconductor
:
ARRAYJ-300xx-64P
:
Senzor fotomultiplicator din silicon (SiPM)
:
Eval Board ARRAYJ-300xx-64P
:
Seria J senzor SiPM
Detalii produs
CL2618

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare