Categorii

Placă de dezvoltare DRV421EVM pentru detectarea curentului în buclă închisă

DRV421EVM este o platformă de dezvoltare pentru DRV421, un IC analog frontal complet și un driver de bobină pentru aplicații de detectare a curentului cu buclă închisă.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
417,90 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2536
Adaugă la favorite0
Descriere
DRV421EVM este o platformă de dezvoltare pentru DRV421, un IC analog frontal complet și un driver de bobină pentru aplicații de detectare a curentului cu buclă închisă. DRV421EVM permite utilizatorului să exploreze toate caracteristicile dispozitivului DRV421.
:
Senzor
:
Texas Instruments
:
DRV421
:
Senzor magnetic
:
Comitetul de evaluare DRV421
:
-
Detalii produs
CL2536

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare