Categorii

Placă de dezvoltare EVAL-CN0368-SDPZ pentru măsurarea unghiului și poziției liniare magnetorezistente

ADA4571 este un senzor magnetorezistiv (AMR) anizotropic cu amplificatoare de condiționare a semnalului și drivere ADC integrate, precum și un senzor de temperatură pentru compensarea temperaturii. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
405,69 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2662
Adaugă la favorite0
Descriere
ADA4571 este un senzor magnetorezistiv (AMR) anizotropic cu amplificatoare de condiționare a semnalului și drivere ADC integrate, precum și un senzor de temperatură pentru compensarea temperaturii. ADA4571 produce două ieșiri analogice care indică poziția unghiulară a câmpului magnetic înconjurător. ADA4571 conține un senzor AMR și un amplificator cu instrument de câștig fix (G = 40 nominal). ADA4571 oferă semnale de ieșire de cosin și sinus curat și amplificat, legate de unghiul unui câmp magnetic rotativ. Intervalul de tensiune de ieșire este ratiometric cu tensiunea de alimentare. Senzorul conține două poduri de grâu permalloy, cu un unghi relativ de 45 ° unul față de celălalt. Un câmp magnetic rotativ în planul senzorului x-y furnizează două semnale de ieșire sinusoidale cu dubla frecvență a unghiului (α) dintre direcția senzorului și câmpul magnetic. În cadrul unui câmp omogen în planul x-y, semnalele de ieșire sunt independente de plasarea fizică în direcția z (spațiu de aer). Deplasarea tensiunii de ieșire la ieșirile sinusoidale și cosinus este de la 7% VDD la 93% VDD. Există două benzi de diagnostic (0% până la 7% din VDD și 93% până la 100% din VDD), oferind astfel detectarea sârmei de legătură ruptă pentru toate conexiunile interne.
:
Detectare - Navigare, poziție
:
Dispozitive analogice
:
ADA4571, AD7866
:
Măsurarea poziției liniare magnetorezistente
:
Eval Board ADA4571 & AD7866
Detalii produs
CL2662

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare