Categorii

Modul releu DFR0017 digital pentru Arduino

Modulul releului DFRobot este un releu standard utilizat cu o placă de control pentru a interfața circuite sau module electrice externe.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
58,09 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1255
Adaugă la favorite0
Descriere

Modulul releului DFRobot este un releu standard utilizat cu o placă de control pentru a interfața circuite sau module electrice externe. Unele dintre cele mai obișnuite aplicații cu Arduino sunt: Iluminat pentru casă, aparate electrice de mare putere și alte echipamente. Designul modular face o integrare ușoară cu o placă de control. Releul integrează un LED de stare, pentru a recunoaște vizual că este starea ON sau OFF. Poate fi controlat prin portul IO digital, cu o simplă HIGH sau LOW pe plăcile compatibile Arduino. Alte placi vor funcționa necesitând același nivel de tensiune. Alte utilizări includ controlul electrovalvelor, lămpilor, motoarelor și altor dispozitive de înaltă tensiune.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Placă de releu unică
  • 10A (NO) 5A (NC) cu curent continuu
  • Tensiune maximă de comutare 150VAC 24VDC
  • Interfață digitală și semnal de control al nivelului TTL
  • 10A 250VAC / 24VDC de contact
  • Tensiune maximă de comutare 250VAC / 30VDC
  • 15A curent de comutare maxim
  • Putere de comutare 250VA 240W
  • Conector de înaltă calitate
Detalii produs
CL1255

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare