Module

Această categorie cuprinde circuite special concepute pentru a adăuga funcții noi proiectelor Arduino, cum ar fi conexiuni Wireless, Bluetooth, date mobile, localizare GPS. De asemenea veți găsi module pentru reglarea tensiunii, tastaturi numerice, camere video și multe altele.

Complexitatea unui proiect IoT este determinată de numărul de informații pe care îți dorești să le prelucrezi sau colectezi cu ajutorul acestuia. Gama de module IoT este într-o continuă dezvoltare, iar în această categorie am inclus multe module de calitate pentru ca tu să îți poți cumpără toate piesele electronice din același loc.

Începând de la module cu senzori de ploaie care se declanșează imediat ce un strop de ploaie atinge placa senzorului și până la module Wifi capabile chiar să găzduiască aplicații și să le ruleze cu putere mare de procesare, dar în același timp cu un consum redus de energie, dispunem de componente sau module pentru orice tip de întrebuințare.

În categoria noastră de module veți mai putea cumpără și module LED sau Display-uri LED atașate pe circuite destinate coborarilor de tensiune. Comercializăm și module care se pot conecta prin USB făcând totul mai simplu.

Citește mai mult

203 Articol(e)

per pagina

203 Articol(e)

per pagina