Categorii

Modul releu 2 canale

Modulul cu 2 relee este util în cazul proiectelor realizate cu plăci de dezvoltare Arduino, pentru controlul a mai multe aparate ce funcționează la tensiune înaltă.

Expediere în 24h
Zona Import: China
10,62 RON (inclusiv TVA) 12,21 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile.
Stoc epuizat
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL10
Adaugă la favorite21
Descriere

Modulul cu 2 relee este util în cazul proiectelor realizate cu plăci de dezvoltare Arduino, pentru controlul a mai multe aparate ce funcționează la tensiune înaltă.
Acest modul poate fi utilizat împreună cu o placă de dezvoltare Arduino Uno sau împreună cu orice altă placă de dezvoltare ce dispune de 2 pini digitali și un pin VCC de 5 V.

Modulul este foarte util în multe proiecte în care trebuiesc controlate diferite dispozitive ce se alimentează cu o tensiune maximă de 250V AC sau 30V DC.
Un exemplu de utilizare a modulului într-o locuință, este controlarea instalației de iluminare într-o locuință. Acesta fiind dotat cu 2 relee, poate gestiona 2 corpuri de iluminat diferite.


Caracteristici tehnice:

  • Tensiune: 250 V AC sau 30 V DC
  • Fiecare releu este comandat separat de câte un optocuplor
  • Tensiune de alimentare necesară funcționării optocuploarelor este de 5 V
  • Curent maxim 10 A
  • Curent necesar pentru control: 5 mA
  • Dimensiuni: 3.5 x 5 x 1.5 cm


Detalii produs
CL10

Fișă produs

Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
38.000000

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare