Categorii

Modul intrerupator Lilypad

Acesta este un comutator simplu pentru LilyPad. Utilizați-l ca un simplu comutator ON / OFF sau pentru a controla LED-urile, buzzerele, senzorii, etc.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
4,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL293
Adaugă la favorite1
Descriere

Acesta este un comutator simplu pentru LilyPad. Utilizați-l ca un simplu comutator ON / OFF sau pentru a controla LED-urile, buzzerele, senzorii, etc. Senzorii de pe fiecare placă sunt evaluați pentru 4 volți la 300mA, dar vor funcționa la 5V cu o reducere a curentului.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune alimentare: 4 - 5V
  • Tip comutator: orizontal
  • Dimensiuni: 7.75 x 18.1mm
Detalii produs
CL293

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare