Categorii

Modul Tiristor de 2000W, regulator electronic de mare putere

Tiristor 2000W, regulator electronic de mare putere, poate schimba lumina, viteza și temperatura</p

Expediere în 24h
Zona Import: China
13,67 RON (inclusiv TVA) 15,72 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile.
Cod produs:
CL3180
Adaugă la favorite18
Descriere

Acesta este un regulator de temperatură al regulatorului de tensiune SCR de tiror 2000W pentru viteză / lumină (AC 220V). Regulatorul de tensiune SCR Thyristor 2000W este Dimmer SCR care poate fi utilizat pentru controlul aparatelor de 220V. Poate fi folosit ca regulator de lumină, control al vitezei ventilatorului, controler de temperatură a aragazului. Este ușor și simplu de utilizat și poate controla aparatele de până la 2000W!

Doar dați intrare CA modulului și conectați aparatul la ieșirea modulului, apoi utilizați butonul de potențiometru de la bord pentru a regla și seta puterea necesară de pe dispozitivul dvs. de 220V.

Aparate:
Cuptor electric, încălzitor de apă, lămpi, motor mic, fier de călcat electric etc.
Se poate aplica la utilizarea noului tiristor bidirecțional de mare putere; Deoarece curentul de până la 40A, o soluție bună la rezistența firului de încălzire în cazul răcirii este prea mică pentru a provoca probleme de supracurent; poate regla cu ușurință electricitatea.
Tensiunea de ieșire între 0 - 220 volți orice ajustare pentru utilizarea aparatelor electrice.
Cum ar fi cuptorul, încălzitoarele de apă, transferul de căldură, diminuarea luminii, viteza mică a motorului, termostatul electric de fier și așa mai departe.
Pentru a obține oboseală, termostate, efect de presiune. Mai puțin de 2000 de wați de energie electrică pentru energie electrică pe scară largă au folosit la fel de mult; deci aparatele electrocasnice în general, suficiente sau fabrici mici. (Puterea de sarcină inductivă sau capacitivă ar trebui redusă, regulatorul de tensiune este echipat cu tiristor bidirecțional de mare putere, potențiometrele sunt cu piulițe, nu adăugați componente de utilizat, foarte convenabil și practic.)

Mod de utilizare:

Conectați sursa de curent alternativ la intrarea modulului și aparatul la ieșirea modulului, apoi rotiți butonul pentru reglare, viteză, tensiune, control al temperaturii.

Tensiune de intrare - AC 220V

Putere maxima - 2000W

Tensiune reglabilă - AC 0V-220V

Gama de frecvență - 50Hz ~ 60Hz

Lungime (mm) - 85

Lățime (mm) - 55

Înălțime (mm) - 38

Greutate (g) - 41

Detalii produs
CL3180

Fișă produs

Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Tip produs
Regulator
Nivel dificultate
Incepator

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare