Categorii

Modul Releu 2 canale 5V

Acest modul Releu 2 canale de 5V vă ajută să puteți prelua controlul aparatelor din casă ce funcționează la tensiune mare.

9,10 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL389
Adaugă la favorite16
Descriere

Acest modul Releu 2 canale de 5V vă ajută să puteți prelua controlul aparatelor din casă ce funcționează la tensiune mare. LED-ul verde este indicatorul de putere și cel roșu indică starea releului. Poate fi controlat cu ușurință de un microcontroller și este compatibil cu Arduino.

 

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiunea: 49 x 38 x 17 mm
  • Greutate: 31g
  • Tensiune acceptată: 5V
  • Modulul poate fi setat cu ajutorul firelor jumper
  • Vine echipat cu 4 gauri montare de 3.1mm
  • Modulul are 2 canale


Detalii produs
CL389

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
7,15 lei (inclusiv TVA)
Funcționarea acestui tip de senzor este una foarte simplă și se bazează pe proprietatea radiației infraroșie de a fi reflectată de culoarea albă și de a fi absorbită de culoarea neagră. Folosește senzorul TCRT5000.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare