Categorii

Rgulator de Tensiune de 5V L7805 TO-220

Regulatorul de tensiune lineară L7805 5V este un regulator de tensiune pozitiv cu 3 terminale. Dispune de protecție internă de limitare a curentului, de oprire termică și de protecție în condiții de siguranță.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
1,60 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL629
Adaugă la favorite3
Descriere

Regulatorul de tensiune lineară L7805 5V este un regulator de tensiune pozitiv cu 3 terminale. Dispune de protecție internă de limitare a curentului, de oprire termică și de protecție în condiții de siguranță. Acest regulator poate oferi reglementări locale, eliminând problemele de distribuție asociate cu reglarea unică a punctului. Acest dispozitiv are nevoie de foarte puține componente externe, fiind util într-o gamă largă de aplicații.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune maximă de intrare DC: 30 V
  • Tensiune de ieșire: 5 V
  • Curent de ieșire: 1 A
  • Temperatură de depozitare: -65 ° C până la 150 ° C

 

Detalii produs
CL629

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare