Categorii

Modul comutator de înclinare KY-020

KY-020 poate detecta momentul în care este înclinat. Senzorul conține o mică minge de metal care va completa un circuit în funcție de locul unde se află în senzor. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
9,10 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL788
Adaugă la favorite2
Descriere

KY-020 poate detecta momentul în care este înclinat. Senzorul conține o mică minge de metal care va completa un circuit în funcție de locul unde se află în senzor. Deoarece senzorul este simplu, poate detecta schimbări mari în înclinare și nu poate măsura unghiul de înclinare a acestuia. KY-020 funcționează ca un comutator care se activează la înclinarea plăcii modulului.

 

Caracteristici tehnice:

  • Tensiunea de lucru: 3.3V ~ 5V
  • Iesire comutator digital (0 & 1)
  • Sensibilitate crescută
  • Dimensiune: 23mm x 16mm x 5mm
  • Greutate: 4g
Detalii produs
CL788

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare