Categorii

Shield de Mediu pentru Arduino MKR

MKR ENV Shield ASX00011 vă permite să adăugați cu ușurință o serie de senzori la proiectul dvs. MKR pentru a colecta date de mediu. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
242,19 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1228
Adaugă la favorite0
Descriere

MKR ENV Shield ASX00011 vă permite să adăugați cu ușurință o serie de senzori la proiectul dvs. MKR pentru a colecta date de mediu. Acești senzori de bord măsoară: presiunea atmosferică, temperatura și umiditatea, intensitatea ultravioletă UVA Intensitatea ultravioletă a UVB, indicele UV (calculat) și intensitatea luminii (în LUX).

Caracteristici tehnice:

  • Slot încorporat pentru card MicroSD pentru stocarea datelor colectate local
Detalii produs
CL1228

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare