Categorii

Modul de adaptare DSI la HDMI

Modul de adaptare DSI la HDMI oferă portul de intrare DSI și portul de ieșire HDMI. Datorită chip-ului ADV7533, placa de adaptare DSI-HDMI poate suporta date de intrare video DSI, S / PDIF, 2-canale de intrare audio I2S și port de ieșire HDMI v1.3 cu două, trei sau patru benzi.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
197,12 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL541
Adaugă la favorite0
Descriere

Modul de adaptare DSI la HDMI oferă portul de intrare DSI și portul de ieșire HDMI. Datorită chip-ului ADV7533, placa de adaptare DSI-HDMI poate suporta date de intrare video DSI, S / PDIF, 2-canale de intrare audio I2S și port de ieșire HDMI v1.3 cu două, trei sau patru benzi. Conține 2 canale I2S ce transmit semnal stereo până la 192 kHz, până la patru benzi de date MIPI / DSI, fiecare executând până la 800 Mbps, S / PDIF poartă audio stereo LPCM sau audio comprimat, etc.

Detalii complete, aici.

Caracteristici tehnice:

  • Filtre de protecție ESD
  • Suportă semnalele CEC
  • Alimentare 5V
  • Conexiune I2C și HPD I / Os
  • 2 x canale I2S transmit semnale stereo de până la 192 kHz
  • Până la 4 benzi de date MIPI / DSI, fiecare executând până la 800Mbps (numai pentru modul video)
Detalii produs
CL541

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare