Categorii

Placă expansiune multifuncțională

Această placă de expansiune este perfectă pentru un începător și este folositoare pentru a exersa funcționarea câtorva componente de bază fără a mai folosi breadboard-uri și fire.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
21,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL147
Adaugă la favorite4
Descriere
Această placă de expansiune este perfectă pentru un începător și este folositoare pentru a exersa funcționarea câtorva componente de bază fără a mai folosi breadboard-uri și fire. Este compatibilă cu Arduino Uno și Arduino Mega 2560, iar pe placă se află:
  • Un display 4x7 LED cu două registere 74HC595
  • 4 leduri
  • 1 potențiometru 10K
  • 3 butoane
  • 1 buzzer piezoelectric


Caracteristici tehnice:
  • Dimensiuni: 69mm x 54mm x 11mm (L / W / H)
  • Greutate: 27g

Detalii produs
CL147

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
7,15 lei (inclusiv TVA)
Funcționarea acestui tip de senzor este una foarte simplă și se bazează pe proprietatea radiației infraroșie de a fi reflectată de culoarea albă și de a fi absorbită de culoarea neagră. Folosește senzorul TCRT5000.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare