Placi expansiune

O placă de expansiune este o placă electronică care este utilizată pentru a adăuga funcționalități suplimentare unui proiect. Plăcile de expansiune conțin conectori care sunt utilizați pentru a crea o legătură între placa de dezvoltare și placa de expansiune, permițând astfel acestora să comunice.

Mai corect spus, venim în sprijinul tău pentru a te ajuta să economisești sume de bani. Nu va trebui să începi alt proiect de la început, cu ajutorul unei plăci expansiune, vei putea să dai un upgrade proiectului tău ori de câte ori ai nevoie. Aceste plăci expansiune pot foarte bine să joace rol de conector între placa de dezvoltare și modulele pe care îți dorești să le adaugi proiectului tău.

Aceste plăci expansiune sunt perfecte pentru începători deoarece simplifică procesul de adăugare a unei serii de componente de bază fără a mai fi nevoie să folosiți un breadboard sau conexiuni între fire. Majoritatea dispozitivelor din gama de plăci expansiune sunt compatibile cu Arduino UNO sau Mega 2560, iar acestea pot veni deja echipate cu display led, leduri singulare, potențiometre, butoane sau buzzere piezoelectrice.

Citește mai mult

46 Articol(e)

per pagina

46 Articol(e)

per pagina