Categorii

Placa expansiune Mega 2560 V2.0

Aceasta placă de expansiune vă va ajuta sa conectați mult mai multe module sau senzori la proiectele dumneavoastră Arduino, cu ajutorul celor 54 pini digitali și 16 pini analogici.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
29,04 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL278
Adaugă la favorite10
Descriere

Aceasta placă de expansiune vă va ajuta sa conectați mult mai multe module sau senzori la proiectele dumneavoastră Arduino, cu ajutorul celor 54 pini digitali și 16 pini analogici. Prezintă de asemenea și pini dedicați pentru a conecta carduri SD, module Bluetooth, modul Wireless sau senzori ultrasonici.

De asemenea, această placa are avantajul de a putea alimenta direct de la o sursă externă piesele ce vor fi conectate, nefiind astfel limitat la alimentarea oferita de placa de dezvoltare MEGA. Acest lucru este foarte util în cazul în care proiectul la care lucrați include mai multe motoare servo sau relee.

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni: 53.5mm x 100mm
  • Numar pini: 70 (54 digitali + 16 analogici)
  • Pini dedicati: Card SD, Senzor ultrasonic, Bluetooth, Wireless, ISP

Detalii produs
CL278

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare