Categorii

Placă de expansiune Ethernet W5100

Placa de expansiune Ethernet, se bazează pe Wiznet W5100 Ethernet Chip ce oferă o modalitate ușoară de a vă furniza din mediul online.

Expediere în 24h
Zona Import: China
94,44 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL90
Adaugă la favorite8
Descriere

Placa de expansiune Ethernet, se bazează pe Wiznet W5100 Ethernet Chip ce oferă o modalitate ușoară de a vă furniza din mediul online. Este susținută direct de Biblioteca Ethernet oficială. Pe placă se găsește și un slot pentru card micro-SD, ce poate fi utilizat pentru a stoca fișierele pentru a fi transmise în rețea. Este compatibil cu Duemilanove (168 sau 328), Uno precum și Mega (1280/2560). Wiznet W5100 oferă o stivă de rețea (IP) capabilă de TCP și UDP. Suporta până la patru conexiuni socket simultane.

Caracteristici tehnice:

  • Slot pentru card micro SD
  • 1.0 interfața ARFF și RESET.
  • PoE power-over-ethernet, standard IEEE802.3af
  • Dimensiuni: 7.4 x 5.4 x 2.4 cm


Detalii produs
CL90

Fișă produs

Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare