Categorii

Placă de dezvoltare BRD4308A

Un kit de pornire fără fir cu placa radio BRD4308A este un punct de plecare excelent pentru a vă familiariza cu modulul wireless Gecko xGM210Px32, de asemenea, oferă instrumentele necesare dezvoltării unei aplicații wireless Silicon Labs.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
322,09 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2673
Adaugă la favorite0
Descriere
Un kit de pornire fără fir cu placa radio BRD4308A este un punct de plecare excelent pentru a vă familiariza cu modulul wireless Gecko xGM210Px32, de asemenea, oferă instrumentele necesare dezvoltării unei aplicații wireless Silicon Labs.BRD4308A conține modulul xGM210Px32 și este o placă plug-in pentru placa principală a sistemului de pornire wireless.Placa de bază Wireless Starter Kit conține un debugger J-Link de bord, cu o interfață Packet Trace și un port COM virtual, care permite dezvoltarea aplicațiilor și depanarea plăcii radio atașate, precum și hardware extern. Placa de bază conține, de asemenea, senzori și periferice pentru demonstrarea ușoară a multor capacități ale xGM210P.
Detalii produs
CL2673

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare