Categorii

EATON MOELLER - A-PKZ0(24V50HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER

EATON MOELLER - A-PKZ0(24V50HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
469,87 RON (inclusiv TVA) 543,81 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL47567
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul EATON MOELLER - A-PKZ0(24V50HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER, este un accesoriu de tip shunt trip, care este destinat să fie utilizat împreună cu întreruptoarele Eaton PKZM0, PKZM4, PKZM0-T, PKM0 și PKZM01, precum și cu unitățile de comandă PKE. Acest accesoriu este special conceput pentru a oferi o protecție suplimentară și siguranță în sistemul electric. Funcționând la o tensiune de 24V și frecvența de 50Hz, acesta este capabil să detecteze și să întrerupă curentul electric în cazul apariției unor defecțiuni sau suprasarcini în circuit. Montarea și utilizarea acestui accesoriu sunt ușoare și rapide, fiind compatibile cu gama de întreruptoare menționată anterior. Acesta este echipat cu tehnologie avansată, oferind o performanță fiabilă și durabilă în timp. Cu ajutorul produsului EATON MOELLER - A-PKZ0(24V50HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER, puteți asigura protecția eficientă și siguranța sistemului electric, reducând riscul de defecțiuni și accidente. Calitatea și fiabilitatea brandului Eaton Moeller vă garantează funcționarea eficientă și durabilă a acestui accesoriu, fiind astfel alegerea ideală pentru a vă îndeplini nevoile și a vă proteja sistemul electric.
Detalii produs
CL47567

Fișă produs

Tip accesoriu
Shunt Trip
Pentru utilizare cu
Întreruptoare Eaton PKZM0, PKZM4, PKZM0-T, PKM0, PKZM01, PKE

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare