Categorii

EATON MOELLER - BBA0-32-PI - BUSBAR ADAPTER, CIRCUIT BREAKER

EATON MOELLER - BBA0-32-PI - BUSBAR ADAPTER, CIRCUIT BREAKER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
508,47 RON (inclusiv TVA) 560,11 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL47380
Adaugă la favorite0
Descriere
Adaptorul pentru bare colectoare EATON MOELLER - BBA0-32-PI - este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat pentru a fi utilizat în combinație cu întreruptoarele Eaton PKZM0?-PI, PKE?-PI și DILM8/11/14/17/25/32?-PI. Acest adaptor este esențial pentru a conecta cu ușurință și siguranță alimentarea de putere la întreruptoarele menționate. Cu o structură solidă și rezistentă, acest adaptor pentru bare colectoare este fabricat din materiale durabile, cu o calitate superioară. Designul său ergonomic permite o instalare ușoară și rapidă, asigurând o conexiune sigură între barele colectoare și întreruptoarele Eaton. Adaptorul pentru bare colectoare EATON MOELLER - BBA0-32-PI - este conceput pentru a satisface cele mai riguroase standarde de siguranță și performanță. Cu ajutorul său, întreruptoarele Eaton PKZM0?-PI, PKE?-PI și DILM8/11/14/17/25/32?-PI pot fi conectate uniform și eficient la sistemul de alimentare de putere. Indiferent de aplicația în care este folosit, acest adaptor pentru bare colectoare oferă o conexiune stabilă și cu pierderi minime de energie. Fiabilitatea și durabilitatea sa fac din acest produs alegerea ideală pentru orice sistem de alimentare de putere. În concluzie, adaptorul pentru bare colectoare EATON MOELLER - BBA0-32-PI - reprezintă o soluție eficientă, fiabilă și sigură pentru conectarea întreruptoarelor Eaton PKZM0?-PI, PKE?-PI și DILM8/11/14/17/25/32?-PI la sistemul de alimentare de putere.
Detalii produs
CL47380

Fișă produs

Tip accesoriu
Adaptor pentru bare colectoare
Pentru utilizare cu
Întreruptoare Eaton PKZM0?-PI, PKE?-PI + DILM8/11/14/17/25/32?-PI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare