Categorii

EATON MOELLER - U-PKZ0(240V50HZ)-PI - UNDERVOLTAGE TRIP, CIRCUIT BREAKER

EATON MOELLER - U-PKZ0(240V50HZ)-PI - UNDERVOLTAGE TRIP, CIRCUIT BREAKER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
447,22 RON (inclusiv TVA) 517,60 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL47619
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul EATON MOELLER - U-PKZ0(240V50HZ)-PI - Undervoltage Trip, Circuit Breaker este un accesoriu de declanșare a subtensiunii, special conceput pentru a fi utilizat cu întreruptoarele Eaton PKZM0, PKZM4, PKZM0-T, PKM0 și PKZM01, precum și cu contactorul PKE. Această declanșare subtensiune este esențială pentru protecția sigură a sistemelor și echipamentelor de distribuție a energiei electrice, prevenind daunele și defecțiunile cauzate de tensiunea redusă a alimentării. Produsul funcționează la tensiunea de 240V și frecvența de 50Hz, asigurând o funcționare eficientă și fiabilă. U-PKZ0(240V50HZ)-PI este proiectat conform standardelor de calitate și siguranță, oferind rezistență și durabilitate în timpul utilizării. Produsul este ușor de instalat și se integrează perfect cu întreruptoarele menționate, asigurând o funcționare optimă și sincronizată. Cu ajutorul acestui accesoriu, întregul sistem electric este protejat împotriva fluctuațiilor de tensiune și subtensiunilor, evitându-se astfel pericolele cauzate de funcționarea în condiții necorespunzătoare. De asemenea, produsul poate fi utilizat și pentru diagnoza sau monitorizarea rețelelor electrice, identificând orice abateri de la parametri normali. EATON MOELLER - U-PKZ0(240V50HZ)-PI - Undervoltage Trip, Circuit Breaker aduce un plus de siguranță, fiabilitate și control în utilizarea întreruptoarelor Eaton, asigurând funcționarea optimă și protejând întregul sistem electric de defecțiuni sau daune în situații de tensiune redusă.
Detalii produs
CL47619

Fișă produs

Tip accesoriu
Declanșare subtensiune
Pentru utilizare cu
Întreruptoare Eaton PKZM0, PKZM4, PKZM0-T, PKM0, PKZM01, PKE

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare