Dynamic Sales

Categorii

Vezi si alte recomandari

ETA - EM12-T00-000-DC24V-40A - Circuit Breaker Accessory, Rail, 40 A, 24 VDC, ETA REX12 Electronic Circuit Protectors

ETA - EM12-T00-000-DC24V-40A - Circuit Breaker Accessory, Rail, 40 A, 24 VDC, ETA REX12 Electronic Circuit Protectors
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
366,39 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL47769
Adaugă la favorite0
Descriere
EM12-T00-000-DC24V-40A este un modul de alimentare EM12-T cu tehnologie de conexiune PT. Acesta primește tensiunea de alimentare DC 24V, de exemplu, de la o sursă de alimentare în comutare, și o distribuie distribuitorilor de circuit montați prin brațul conectorului integrat al REX12-T. Contactul auxiliar fără potențial indică orice defecțiune detectată prin protecția circuitului, de exemplu, către unitatea de control superioară (CPU). Metoda de montare pe șine, fără versiunea de comunicație a semnalului, interfață Fără funcționalitate suplimentară, fără intrare de semnal, fără ieșire de semnal contact auxiliar Curentul nominal este 40A 0.5KV / gradul de poluare 2 coodonare izmare Dimensiuni (L x Î x A) sunt 12,5 x 80 x 98mm.
ETA - EM12-T00-000-DC24V-40A este un modul de alimentare EM12-T cu tehnologie de conexiune PT. Acesta primește tensiunea de alimentare DC 24V, de exemplu, de la o sursă de alimentare în comutare, și o distribuie circuitelor de protecție montate prin intermediul brațului conector integrat al REX12-T. Contactul auxiliar fără potențial indică orice defecțiuni detectate prin intermediul protecției circuitului, de exemplu, către unitatea de control superioară (CPU). Montare pe șine, fără comunicație de versiune cu semnal, interfață fără funcționalități suplimentare, fără intrare de semnal, fără ieșire de semnal de contact auxiliar. Curentul nominal este de 40A, izolare de coordonare la 0,5 kV / grad de poluare 2 Dimensiuni (L x l x Î) sunt de 12,5 x 80 x 98 mm. Produsul ETA - EM12-T00-000-DC24V-40A - Circuit Breaker Accessory, Rail, 40 A, 24 VDC, ETA REX12 Electronic Circuit Protectors este un modul de alimentare proiectat pentru utilizarea cu protecții de circuite electronice ETA REX12. Acest modul preia tensiunea de alimentare de la o sursă de alimentare DC 24V și o distribuie protecțiilor de circuite montate prin intermediul conectoarelor REX12-T de pe brațul conector integrat. Un aspect important al acestui produs este contactul auxiliar fără potențial, care permite detectarea eventualelor defecțiuni în protecția circuitului și transmiterea acestora către unitatea de control superioară (CPU). Aceasta asigură o monitorizare adecvată a stării protecțiilor circuitelor electronice și permite intervenții rapide în cazul în care se detectează o defecțiune. Modulul de alimentare ETA - EM12-T00-000-DC24V-40A are o montare pe șine, ceea ce îl face ușor de instalat în diverse aplicații. De asemenea, acesta nu necesită o comunicare cu semnal și nu are funcționalități suplimentare, fapt ce îl face un produs simplu și ușor de utilizat. Cu un curent nominal de 40A și o izolare de coordonare la 0,5 kV / grad de poluare 2, acest modul de alimentare asigură protecția adecvată a circuitelor electronice împotriva supratensiunilor și a defecțiunilor. ETA - EM12-T00-000-DC24V-40A este un accesoriu de înaltă calitate, durabil și fiabil, proiectat pentru a se potrivi perfect cu protecțiile de circuite electronice ETA REX12. Cu dimensiuni compacte de 12,5 x 80 x 98 mm, acest modul de alimentare este ușor de integrat în diverse aplicații și oferă o soluție eficientă și sigură pentru protejarea circuitelor electronice.
Detalii produs
CL47769

Fișă produs

Tip accesoriu
Modul de aprovizionare
Gamă de produse
Seria EM12
Pentru utilizare cu
Protectoare pentru circuite electronice ETA REX12

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare