Placi de dezvoltare

O placă de dezvoltare poate reprezenta o soluție de prototipare. Această placă include procesoare cu putere redusă ce suportă diferite medii de programare, colectează datele senzorilor, ce se pot transfera ulterior la un server local sau într-un Cloud.

Așa cum spune și numele, aceste plăci de dezvoltare sunt cele care fac posibilă dezvoltarea proiectului la care lucrezi. Placa de dezvoltare este principala componentă dintr-un proiect care gestionează toate modulele și informațiile, dar și modul în care acestea se transmit de la o componentă la altă. Gama de plăci de dezvoltare disponibile în magazinul nostru poate satisface orice proiect de electronică.

Aceste plăci de dezvoltare au un rol foarte important în comunicarea întregului device cu senzorii atașați acestuia. Dacă proiectul tău este echipat cu o multitudine de senzori și module, vei avea nevoie de o placă de dezvoltare de calitate pentru a putea colecta toate datele pe care senzorii tăi le colecteaza din mediul înconjurător. Plăci de dezvoltare pot fi de multe tipuri începând de la dimensiuni foarte reduse, cum sunt plăcile Nano, sau cu putere de procesare mare cum este Mega 2560.

Citește mai mult

61 Articol(e)

per pagina

61 Articol(e)

per pagina