Categorii

Vezi si alte recomandari

ABB - CA4-01 - Contact Block, Front, 1NC, 6 A, 690 V, 1 Pole, Screw

ABB - CA4-01 - Contact Block, Front, 1NC, 6 A, 690 V, 1 Pole, Screw
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
63,47 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL83832
Adaugă la favorite0
Descriere
Blocul de contact auxiliar CA4-01 este un bloc de contact auxiliar cu funcție de închidere/deschidere (NO/NC) cu un pol, montat frontal, cu conexiuni de tip șurub, livrat deschis, protejat împotriva contactului direct accidental și marcat cu funcția corespunzătoare. Este potrivit pentru operarea circuitelor auxiliare și a circuitelor de control. Clasificare de protecție IP20. Aplicații în industrie.
Contact Block-ul CA4-01 de la ABB este un bloc de contact auxiliar front-mounted, cu 1 pol, cu 1 închidere şi 1 deschidere, echipat cu borne de conectare de tip şurub. Este livrat deschis, protejat împotriva contactului direct accidental şi poartă marcajul corect al funcţiei. Acesta este potrivit pentru operația circuitelor auxiliare și a circuitelor de control, având clasificare de protecţie IP20 și fiind ideal pentru aplicații industriale. Caracteristicile produsului includ comutatorul terminal de tip şurub, curentul de contact maxim de 6 A, tensiunea de contact AC maximă de 690 V şi tensiunea de contact DC maximă de 600 V. Acesta este destinat utilizării cu contactoarele AF09 - AF38 și NF. Contact Block-ul CA4-01 este un produs de înaltă calitate, fiabil şi durabil, potrivit pentru a fi folosit în diverse aplicații industriale unde siguranța și controlul circuitelor sunt esențiale. În concluzie, ABB - CA4-01 - Contact Block este un produs eficient și ușor de instalat, ce îndeplinește standardele ridicate de calitate și siguranță ale utilizatorilor săi, fiind o alegere excelentă pentru orice aplicație industrială.
Detalii produs
CL83832

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Contactoare AF09 - AF38 și NF
Nr. de poli
1 Niciuna
Comutator terminale
Şurub
Tensiune de contact AC Max
690 V
Curent de contact max
6 A
Tensiune de contact DC Max
600 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare