Categorii

Vezi si alte recomandari

EAO - 201F0900-00 - Contact Block, 5 A, 250 V, 2 Pole, Solder

EAO - 201F0900-00 - Contact Block, 5 A, 250 V, 2 Pole, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
127,02 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93653
Adaugă la favorite0
Descriere
Contactul EAO - 201F0900-00 este un bloc de contact durabil, proiectat pentru a fi utilizat cu comutatoarele seria EAO 55. Acesta are o gamă largă de aplicații datorită tensiunii de contact AC maximă de 250V și curentului de contact maxim de 5A. Blocul de contact are 2 poli și se conectează prin lipire. Este soluția perfectă pentru proiectele care necesită siguranță și fiabilitate în funcționare. De asemenea, este potrivit pentru utilizare în medii industriale sau comerciale. Cu acest produs de calitate, puteți fi sigur că echipamentele dvs. vor funcționa fără probleme și vor oferi performanțe excelente. Investiția în acest bloc de contact va asigura un sistem eficient și sigur în orice aplicație.
Detalii produs
CL93653

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Comutatoare seria EAO 55
Nr. de poli
2 Nu există
Comutator terminale
Lipire
Tensiune de contact AC Max
250 V
Curent de contact max
5 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare