Categorii

Vezi si alte recomandari

RAFI - 1.20.126.504/0000 - Contact Block, 100 mA, 35 V, 2 Pole, Quick Connect, Solder

RAFI - 1.20.126.504/0000 - Contact Block, 100 mA, 35 V, 2 Pole, Quick Connect, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
194,95 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93820
Adaugă la favorite0
Descriere
Blocul de contact pentru oprire de urgență gri 2 NC 1.20.126.504/0000 are contacte cu aur și un buton roșu. Blocul de contact este inserat în acționare și rămâne acolo permanent. Blocul de contact pentru oprire de urgență are două ghidaje de asamblare care previn rotirea în timpul asamblării. Este potrivit pentru comutatoarele de oprire de urgență RAFIX 22 FS. Contactul cu punte de auto-curățare pentru atașare în PCB. Domeniul de temperatură de operare ambiental este între -25 și 70°C. Aplicații industriale. Notă: Nu este recomandat pentru comutatoare universale.
RAFI - 1.20.126.504/0000 - Contact Block este un bloc de contact cu 2 NC pentru oprire de urgență, de culoare gri, cu contacte din aur și buton roșu. Blocul de contact este introdus în actuatoare și blocate permanent acolo. Blocul de contact pentru oprire de urgență are două ghidaje de asamblare care previn rotirea în timpul asamblării. Este potrivit pentru butoanele cu buton de oprire de urgență RAFIX 22 FS. Fixare pe placa de circuit integrat prin lipire. Contact de punte aut Curățare -25 până la 70°C Interval de temperatură de funcționare ambient Aplicații Industriale Note de subsol Nu este recomandat pentru comutatoarele universale cu buton de apăsare. Acest Contact Block facilitează o conectare rapidă şi uşoară, fiind ideal pentru utilizarea cu întrerupătoarele cu buton de oprire de urgență RAFIX 22 FS. Curentul de contact maxim este de 100 mA, iar tensiunea de contact maximă este de 35 V AC/DC. Blocul de contact este soluția perfectă pentru aplicațiile industriale, având un interval de temperatură de funcționare cuprins între -25 și 70°C. Produsul RAFI - 1.20.126.504/0000 - Contact Block asigură o performanță fiabilă şi durabilă, datorită designului său solid și materialelor de calitate folosite. Cu un montaj simplu şi sigur, acest Contact Block este soluția perfectă pentru orice aplicație industrială care necesită un control eficient şi sigur.
Detalii produs
CL93820

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
RAFIX 22 FS Întrerupătoare cu buton pentru oprire de urgență
Nr. de poli
2 Nu există
Comutator terminale
Conectare rapidă, lipire
Tensiune de contact AC Max
35 V
Curent de contact max
100 mA
Tensiune de contact DC Max
35 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare