Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHNEIDER ELECTRIC - ZB4BZ101 - Contact Block, Body/Fixing Collar, Harmony XB4 , 1NO, 6 A, 600 V, Screw Clamp

SCHNEIDER ELECTRIC - ZB4BZ101 - Contact Block, Body/Fixing Collar, Harmony XB4 , 1NO, 6 A, 600 V, Screw Clamp
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
109,04 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93294
Adaugă la favorite0
Descriere
ZB4BZ101 este un bloc de contact unic cu corp/șurub de fixare pentru utilizarea cu comutatoarele seriei Harmony XB4. Configurația de contact SPST-NO Curent nominal de funcționare de 6A la 120V, AC-15, A600 conform EN/IEC 60947-5-1 Terminale cu șaibă de șurub Grad de protecție IP20 Material de contact din aliaj de argint Aplicații în domeniul industrial, managementul energiei, automatizare și controlul proceselor.
Schneider Electric este unul dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor electrice si solutiilor de automatizare. Unul dintre produsele lor de calitate este contactul ZB4BZ101 - un contact block cu corp si fixator pentru utilizare cu comutatoarele serie Harmony XB4. Acest contact block are o configuratie de contact SPST-NO si poate opera la o curent nominal de 6A la 120V, AC-15, A600 conform standardului EN/IEC 60947-5-1. Cu terminale cu clema cu șurub și grad de protecție IP20, acest contact block este popular in aplicatii industriale, de management al energiei, automatizare si controlul proceselor. Caracteristicile cheie ale acestui produs includ utilizarea de material de contact din aliaj de argint, gama larga de aplicatii si compatibilitatea cu seria Harmony XB4. Cu o tensiune de contact maxima de 600V AC si DC, acest contact block este fiabil si se potriveste perfect in orice mediu industrial. In concluzie, contactul ZB4BZ101 de la Schneider Electric este un produs de calitate, proiectat pentru a satisface cerintele exigente ale industriei. Fiind usor de instalat si avand un design durabil, acest contact block este o alegere inteligenta pentru orice aplicatie care necesita un comutator performant si fiabil.
Detalii produs
CL93294

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Harmony XB4
Nr. de poli
1 Niciuna
Comutator terminale
Clemă cu șurub
Tensiune de contact AC Max
600 V
Curent de contact max
6 A
Tensiune de contact DC Max
600 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare