Categorii

Sursă de Tensiune LM2577

Sursă de tensiune LM2577 este utilă pentru a obține tensiuni mai mari, pornind de la tensiuni mai mici, la un curent de maxim 2.5A
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
35,90 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL32
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursă de tensiune LM2577 utilă pentru a obține tensiuni mai mari, pornind de la tensiuni mai mici, la un curent de maxim 2.5A.

Acest modul reprezintă o sursă de tensiune ridicătoare, utilă pentru a obține tensiuni mai mari, între 4V și 35V, pornind de la tensiuni între 3V și 34V, la un curent de ieșire de maxim 2.5A. Sursa funcționează eficient, având o frecvență de funcționare de 52kHz.

 

Caracteristici tehince:

  • Tensiune de intrare: 3V - 34V;
  • Tensiune de ieșire: 4V - 35V;

  • Curent maxim de ieșire: 2.5A;

  • Curent maxim de intrare: 3A;

  • Randament: 80%;

  • Dimensiuni: 66 x 35 mm.


Detalii produs
CL32

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare