Categorii

Senzor de umiditate și temperatură HDC1010

HDC1010EVM de la Texas Instruments este un modul de dezvoltare a senzorului de umiditate și temperatură HDC1010 cu putere redusă.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
190,14 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2664
Adaugă la favorite0
Descriere
HDC1010EVM de la Texas Instruments este un modul de dezvoltare a senzorului de umiditate și temperatură HDC1010 cu putere redusă. Este un sistem plug and play pentru testarea și evaluarea senzorului de umiditate și temperatură HDC1010. EVM utilizează o interfață USB pentru control și transmisie de date și poate fi conectat la portul USB PC. Cu o GUI simplă, măsurătorile de umiditate și temperatură pot fi transmise în câteva secunde după ce EVM este atașat la un computer și GUI este pornit. EVM găzduiește un microcontroler MSP430F5528 care acționează ca o punte între interfața USB PC și interfața I2C la HDC1010. Secțiunea senzorului PCB poate fi separată de PCB-ul principal pentru a sprijini prototiparea într-un sistem în care senzorul este localizat de la distanță de la controlerul gazdă. EVM-ul nu necesită calibrare și nu necesită nicio programare software. Trebuie soluționată soluția de detectare EVI GUI. GUI afișează transmisia în timp real a măsurătorilor de umiditate și temperatură și permite accesul la registrele de configurare ale HDC1010.
  • Transmiterea măsurătorilor relative ale umidității și temperaturii
  • Jurnalul de date
  • Acces complet la registru
  • USB plug & play
  • Secțiune cu senzor detașabil pentru prototiparea funcționării la distanță
  • Datele de temperatură și umiditate relativă pot fi înregistrate și exportate în format CSV

Aplicații

Detectare și instrumentare

:
Senzor
:
Texas Instruments
:
HDC1010
:
Senzor de temperatură și umiditate
:
Eval Board HDC1010
Detalii produs
CL2664

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare