Categorii

Placă măsurare calitate aer MIKROE-2953

Placa Click de calitate a aerului 3 este un dispozitiv de măsurare a calității aerului, care poate emite atât niveluri echivalente de CO2, cât și concentrații totale de compuși organici volatili (TVOC) în mediul interior.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
199,85 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1265
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa Click de calitate a aerului 3 este un dispozitiv de măsurare a calității aerului, care poate emite atât niveluri echivalente de CO2, cât și concentrații totale de compuși organici volatili (TVOC) în mediul interior. Click board ™ este echipat cu un senzor IC de calitate a aerului de ultimă generație, care are un MCU integrat și o microplacă cu senzor de gaz de tip oxid de metal (MOX) special proiectată, care permite o fiabilitate ridicată, timp de ciclu rapid și o reducere semnificativă în consumul de energie, comparativ cu alte dispozitive bazate pe senzori MOX. Click board ™ este, de asemenea, echipat cu un element de compensare a temperaturii, care permite o precizie de măsurare crescută.

Caracteristici tehnice:

  • Pentru utilizare cu sisteme de climatizare, sisteme de ventilație și alte aplicații IoT
Detalii produs
CL1265

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare