Categorii

Placă dezvoltare STAR-XL-S08

STAR-XL-S08 este o placă de dezvoltare cu microcontroler MC9S08MM128 8bit. Această placă combină un microcontroler 8 bit HCS08 MM128MM128, accelerometru MMA8451Q cu trei axe, încărcător de baterie MC34673MC34673 și o interfață BDM cu sursă deschisă

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
35,84 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL621
Adaugă la favorite0
Descriere

STAR-XL-S08 este o placă de dezvoltare cu microcontroler MC9S08MM128 8bit. Această placă combină un microcontroler 8 bit HCS08 MM128MM128, accelerometru MMA8451Q cu trei axe, încărcător de baterie MC34673MC34673 și o interfață BDM cu sursă deschisă. XL_STAR chiar trece automat în modul de somn sau trezire bazat pe mișcarea panoului. În cazul utilizării normale, când placa XL_STAR nu este conectată la un calculator pentru depanare, cea mai mare parte a circuitului din partea de jos a plăcii nu este alimentat, singurul lucru în uz este bateria.

Atunci când utilizați XL_STAR pentru dezvoltarea dispozitivelor, prin intermediul J1 (conectorul USB de pe partea superioară a XL_STAR), XL_STAR trebuie să fie alimentat printr-un cablu USB conectat la J6 (conectorul USB din partea inferioară a XL_STAR) înainte să vă conectați la J1. Dacă cablurile USB nu sunt conectate în această ordine, regulatorul USB de pe U1 va fi supraîncărcat și se poate produce deteriorarea permanentă a U1.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Oferă un mediu complet de dezvoltare a microcontrolerului
  • Precizie frontală analogică
  • Până la 78 GPIO
  • Până la 128 KB flash și 12 KB SRAM
  • Ușor extensibil la platforma Flexis de 32 de biți pentru aplicații mai exigente
  • Interfață de programare simplă prin BDM open source
  • Trei canale integrate de detectare a mișcării
  • Conectivitate USB
  • Scală completă selectabilă dinamic ± 2g / ± 4g / ± 8g

Detalii produs
CL621

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa
Tip produs
Placa dezvoltare
Greutate
0.050000
Nivel dificultate
Mediu
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare