Categorii

PRO ELEC - 9518 5A BLACK - UK Mains Plug, 5A Fuse

PRO ELEC - 9518 5A BLACK - UK Mains Plug, 5A Fuse
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
12,38 RON (inclusiv TVA) 14,52 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL33556
Adaugă la favorite0
Descriere
Priză principală 13A în Marea Britanie, fabricată conform standardului BS1363/A. Prevăzută cu pini protejați. Garanție limitată de 12 luni *detalii în Termeni și Condiții.
PRO ELEC - 9518 5A BLACK - UK Mains Plug, 5A Fuse este un conector pentru priză din Marea Britanie, fabricat conform standardului BS1363/A. Acesta este prevăzut cu un siguranță de 5A și pini acoperiți pentru o utilizare în siguranță. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui produs este tensiunea nominală VAC de 240V. Aceasta înseamnă că poate fi utilizat într-o varietate de aplicații electrice cu alimentare de la rețeaua electrică britanică. Culoarea conectorului este negru, ceea ce îi conferă un aspect modern și elegant. Materialul corpului conectorului este polipropilenă (PP), cunoscut pentru proprietățile sale de rezistență la temperaturi ridicate și substanțe chimice. Acest lucru îl face un produs durabil și de încredere. Evaluarea curentului de 13A înseamnă că acest conector poate suporta un consum de energie de până la 3120W, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea aplicațiilor de uz casnic și birouri. Siguranța de 5A asigură faptul că dispozitivele conectate nu vor suferi daune în cazul unor variații neașteptate de tensiune sau curent. De asemenea, este important de menționat că acest produs beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Pentru mai multe informații despre termenii și condițiile garantiei, este recomandat să consultați documentația furnizată. În concluzie, PRO ELEC - 9518 5A BLACK - UK Mains Plug, 5A Fuse este un conector pentru priză din Marea Britanie, fiabil și durabil, care oferă o soluție sigură și eficientă pentru conexiunile electrice. Cu o tensiune nominală de 240V și evaluare curentă de 13A, acesta este potrivit pentru majoritatea aplicațiilor de uz casnic și birouri.
Detalii produs
CL33556

Fișă produs

Tip conector
Priză din Marea Britanie
Tensiune nominală VAC
240 V
Evaluare curentă
13 A
Culoare conector
Negru
Materialul corpului conectorului
Corp din PP (polipropilenă).

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

6 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu