Categorii

PRO ELEC - 9518 3A BLACK - UK Mains Plug, 3A Fuse

PRO ELEC - 9518 3A BLACK - UK Mains Plug, 3A Fuse
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
14,62 RON (inclusiv TVA) 17,16 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL33554
Adaugă la favorite0
Descriere
Priza de alimentare de 13A din Marea Britanie fabricată conform standardului BS1363/A. Este prevăzută cu siguranță și cu ace cu protecție. Garanție limitată de 12 luni *vezi Termenii și condițiile pentru detalii.
PRO ELEC - 9518 3A BLACK - UK Mains Plug, 3A Fuse este un produs de calitate superioară, fabricat în conformitate cu standardele BS1363/A. Este un conector de priză din Marea Britanie, conceput pentru a funcționa la o tensiune nominală de 250 VAC. O caracteristică importantă a acestui produs este fuzibilul de 3A, care asigură protecția împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Pinii conectorului sunt acoperiți pentru a preveni contactul accidental cu alte obiecte metalice sau cu degetele. Această caracteristică oferă un nivel suplimentar de siguranță pentru utilizator. Materialul corpului conectorului este polipropilenă (PP), un material rezistent la șocuri și la temperaturi ridicate. Corpul conectorului este solid și durabil, asigurând o conexiune sigură și stabilă. PRO ELEC - 9518 3A BLACK - UK Mains Plug beneficiază de o garanție limitată de 12 luni, care acoperă eventualele defecte de fabricație sau funcționare. Pentru detalii suplimentare, puteți consulta Termenii și Condițiile asociate produsului. Produsul este recomandat pentru utilizarea în mediul casnic sau comercial, în conformitate cu sănătatea și siguranța standardelor. Este potrivit pentru conectarea diferitelor aparate și dispozitive la rețeaua electrică. Ca și concluzie, PRO ELEC - 9518 3A BLACK - UK Mains Plug, 3A Fuse este un produs fiabil și sigur, conceput pentru a satisface cerințele și standardele riguroase ale utilizatorilor. Cu o garanție limitată de 12 luni și caracteristici de siguranță superioare, acest conector de priză este alegerea potrivită pentru cei care caută un produs de calitate pentru conectarea dispozitivelor lor electrice în Marea Britanie.
Detalii produs
CL33554

Fișă produs

Tip conector
Priză din Marea Britanie
Tensiune nominală VAC
250 V
Evaluare curentă
13 A
Culoare conector
Negru
Materialul corpului conectorului
Corp din PP (polipropilenă).

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

6 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare