Categorii

PRO ELEC - 9518 13A BLACK - 13A UK Mains Plug, 13A Fuse, Black

PRO ELEC - 9518 13A BLACK - 13A UK Mains Plug, 13A Fuse, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
13,49 RON (inclusiv TVA) 15,83 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL33557
Adaugă la favorite0
Descriere
Mufă de alimentare principală cu 3 pini pentru Marea Britanie, garanție limitată de 12 luni. *Vezi Termeni și Condiții pentru detalii.
PRO ELEC - 9518 13A BLACK - 13A UK Mains Plug, 13A Fuse, Black este un produs de calitate superioară care poate fi folosit într-o gamă variată de aplicații. Această priză din Marea Britanie este durabilă și rezistentă, având o tensiune nominală de 240 VAC. Un aspect deosebit al acestei prize este culoarea neagră, care conferă un aspect elegant și modern, iar materialul corpului conectorului, realizat din polipropilenă (PP), adaugă rezistență și durabilitate produsului. Evaluată la 13 A, această priză este capabilă să suporte un curent de până la 13 amperi, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea cu o gamă largă de aparate și echipamente. Cu ajutorul unui fusibil de 13 A inclus, această priză oferă o protecție sporită împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor, asigurând astfel siguranța utilizatorului și a dispozitivelor conectate. Un alt aspect important al acestui produs este garantia limitată de 12 luni, care oferă utilizatorului încredere în calitatea și fiabilitatea acestuia. Detaliile complete ale garanției pot fi consultate în Termeni și Condiții. Cu toate aceste caracteristici și avantaje, PRO ELEC - 9518 13A BLACK - 13A UK Mains Plug, 13A Fuse, Black este o alegere excelentă pentru cei care caută o priză de înaltă calitate și siguranță pentru utilizarea echipamentelor electrice în Marea Britanie.
Detalii produs
CL33557

Fișă produs

Tip conector
Priză din Marea Britanie
Tensiune nominală VAC
240 V
Evaluare curentă
13 A
Culoare conector
Negru
Materialul corpului conectorului
Corp din PP (polipropilenă).

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

6 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu