Categorii

Modul Senzor sol

Senzorul măsoară nivelurile de umiditate a solului, prin detectarea capacitivă, mai degrabă decât prin senzorii rezistivi ca și a altor senzori de pe piață.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
22,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL479
Adaugă la favorite5
Descriere

Senzorul măsoară nivelurile de umiditate a solului, prin detectarea capacitivă, mai degrabă decât prin senzorii rezistivi ca și a altor senzori de pe piață. Este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune, ceea ce îi conferă o durată de viață prelungita. Introduceți-l în solul din jurul plantelor și impresionați-vă prietenii cu date privind umiditatea solului în timp real!

Acest modul include un regulator de tensiune la bord care îi oferă un interval de tensiune de operare de 3,3 ~ 5,5V. Este perfect pentru MCU de joasă tensiune, atât 3.3V cât și 5V. Pentru compatibilitatea cu un Raspberry Pi va avea nevoie de un convertor ADC.

 

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de operare: 3.3 ~ 5.5 VDC
  • Tensiunea de ieșire: 0 ~ 3.0VDC
  • Curent de operare: 5mA
  • Greutate: 15g
  • Dimensiune: 99mm x 16mm
  • Interfață: PH2.0-3P

Detalii produs
CL479

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare