Categorii

Modul întârziere comandă cu releu 1 canal

Este un afișaj digital Led cu acționare întârziată și cu reglare a timpului. Tensiune de operare este de 6-30V, are un slot micro USB cu alimentare de 5.0V.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
38,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL435
Adaugă la favorite1
Descriere

Este un afișaj digital Led cu acționare întârziată și cu reglare a timpului. Tensiune de operare este de 6-30V, are un slot micro USB cu alimentare de 5.0V. Puteți controla dispozitivul în DC 30V 5A sau AC 220V 5A. Se poate aplica în multe domenii; există o gamă largă de aplicații. Interfața este clară, simplă, puternică și ușor de înțeles, poate satisface aproape toate nevoile dumneavoastră,  are 2 LED-uri pentru a semnala starea modulului.

 

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de operare: 6-30V, suportă micro USB 5.0V
  • Curent de operare: 50mA
  • Temperatură de operare: -40°c ~ +85 °c
  • Dimensiune: 62mm x 38mm x 17mm
  • Poate controla dispozitivul în DC 30V 5A sau AC 220V 5A
Detalii produs
CL435

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare