Categorii

Modul RTC DS3231 AT24C32

Acesta este un modul ceas de timp real cu baterie (RTC). Perfect pentru datalogging, realizarea unui ceas, marcare temporală, cronometre și alarme, etc.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
18,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL432
Adaugă la favorite5
Descriere

Acesta este un modul ceas de timp real cu baterie (RTC). Perfect pentru datalogging, realizarea unui ceas, marcare temporală, cronometre și alarme, etc. DS3231 este cel mai popular RTC, și funcționează cel mai bine cu cipuri bazate pe 5V, cum ar fi Arduino. Permite proiectului dvs. cu microcontroler să țină evidența timpului, chiar dacă este reprogramat, sau montajul este nealimentat.

Comunică cu microcontrolerul printr-o simplă interfață serială (I2C). Oferă ceas/calendar în secunde, minute, ore, zile, luni și ani. Ceasul este gândit să consume puțin curent și păstrează informațiile pentru mai puțin de 1 μW pe oră. Poate păstra date timp de 5 ani sau mai mult.

 

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiune: 38mm x 22mm x 14mm
  • Greutate: 8g
  • Tensiune de lucru: 3,3V - 5,5V
  • Memorie: AT24C32 (capacitate de stocare 32K)
  • Viteza maximă de transmisie: 400 KHz (tensiune de lucru de 5 V)
  • Baterie reîncărcabilă LIR2032, pentru a asigura sistemul după o întrerupere a curentului

Detalii produs
CL432

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare