Categorii

Modul Indicator Nivel Tensiune KA2284

Modulul Indicator de nivel KA2284 este excelent pentru proiectele dumneavoastră care necesită indicatori de nivel de tensiune, cum ar fi indicatoarele de baterie și indicatorii de nivel audio.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
17,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL664
Adaugă la favorite1
Descriere

Modulul Indicator de nivel KA2284 este excelent pentru proiectele dumneavoastră care necesită indicatori de nivel de tensiune, cum ar fi indicatoarele de baterie și indicatorii de nivel audio. Modulul conține cinci lumini LED care se aprind treptat pe măsura creșterii tensiunii. Modulul indicator de nivel de tensiune KA2284 furnizează o indicație vizuală logaritmică a unui nivel de tensiune statică sau dinamic utilizând LED-uri.

Modulul poate fi utilizat pentru a indica un nivel de tensiune, cum ar fi pentru monitorizarea nivelului de baterie DC sau pentru utilizarea cu semnale AC pentru a implementa un contor VU pentru putere audio sau alte aplicații similare. Intrarea pentru măsurarea tensiunii include un condensator de serie pentru utilizarea cu forme de undă AC. Există un mic jumper pe placă, care scurtcircuitează acest condensator astfel încât modulul să poată fi utilizat cu un semnal DC, cum ar fi atunci când monitorizează acumulatorul.

Caracteristici tehnice:

  • Chip KA2284
  • Tensiunea de alimentare: 3.5 V până la 12 V
  • Valoare reglabilă a nivelului de putere
  • Intrarea AC și DC poate fi controlată de un jumper
  • Dimensiune: 29 x 21 mm
  • 5 LED-uri

 

Detalii produs
CL664

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare