Categorii

Modul de dezvoltare MGC3130 controller de recunoaștere a gesturilor 3D

Controlerul de recunoaștere a gesturilor 3D MGC3130 al Microchip, aduce o nouă abordare în proiectarea de interfețe intuitive pentru utilizatori fiind ca un touchpad a cărui suprafață de intrare se extinde cu 10 cm în sus în spațiu. 
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
316,66 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-08-27
Cod produs:
CL2214
Adaugă la favorite0
Descriere
Controlerul de recunoaștere a gesturilor 3D MGC3130 al Microchip, aduce o nouă abordare în proiectarea de interfețe intuitive pentru utilizatori fiind ca un touchpad a cărui suprafață de intrare se extinde cu 10 cm în sus în spațiu. Utilizatorii vor putea comanda un MCU sau un computer gesticulând cu mâinile și degetele deasupra plăcii și atingând și atingând suprafața acestuia. Placa este dotată cu un conector de cablu IDC.
:
Senzor
:
Microchip
:
MGSC3130
:
3D Tracking & Gesture Controller
:
Placă de gestiune MGSC3130, cablu conector IDC10
Detalii produs
CL2214

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare